Техносвят лого
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Информация за фирма Техносвят

Продажби и сервиз на битова техника и електроуреди.

ЗА ТЕХНОСВЯТ 

ТЕХНОСВЯТ е верига специализирани магазини за домакински електроуреди. Първият ТЕХНОСВЯТ отваря врати през 1998 г. , a интернет магазина на фирмата стратира през 2009г. като предлагания асортимента е разширен благодарение на възможностите на on-line търговията. В ТЕХНОСВЯТ потребителите ще намерят уреди и аксесоари за дома и офиса. Магазините от веригата са обзаведени и подредени с идеята да са уютни и удобни за клиентите. Продуктите са лесно достъпни и изложени така, че посетителите да имат възможност да разгледат и да се докаснат до уредите. По този начин, те могат да се запознаят с продукта още преди покупката и по-лесно да изберат това, което им допада най-много. ТЕХНОСВЯТ събира под един покрив новa техника и такава с транспортен дефект, като идеята е да може да се предложи на клиентите най-добрата ценова оферта, без да се прави компромис с качеството.
 
Гамата домакински електроуреди , която ТЕХНОСВЯТ предлага на потребителите обхваща:  хладилници, печки, съдомиялни машини, кухненски уреди за вграждане, перални, сушилни, климатици, бойлери и малки електроуреди - кафе машини, грилове, тостери, ютии, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и пр. на производители от ранга на BOSCH, SIEMENS, MIELE, LIEBHER, AEG, LG, SAMSUNG и др.
 
В ТЕХНОСВЯТ освен техника може да изберете и заявите желаната от Вас кухненска мивка и смесител на водещи в сферата фирми като SCHOCK, TEKA и RYRAMIS.
 
ТЕХНОСВЯТ предлага и продукти от черната техника, компютърните и информационни технологии. В сектора за телевизори, видео и аудио техника можете да изберете телевизор с най-разнообразни големини на екрана и функции от световни производители. Предлага се широка гама от малки базови модели, до огромни екрани, в които са вградени последните технологични нововъведения.
 
 За най-добрия избор в цялото многообразие от продукти ще ви помогнат специално обучените продавач-консултанти на ТЕХНОСВЯТ. Екипът на компанията периодично преминава през серия обучения. Целта е да познават добре продуктовата гама, да могат да предложат най-подходящия уред според нуждите на клиента, както и да обслужат клиента по възможно най-добрия начин. Желанието на ТЕХНОСВЯТ е клиентът да остане удовлетворен, както от покупката, така и от самото пазаруване.
WHIRLPOOL
   ул. „Васил Друмев“ 42, 9002 Варна Център, Варна