Техносвят лого
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Правила и условия за пазаруване

Правила и условия за пазаруване от Техносвят при продажби и сервиз на битова техника и електроуреди.

Ние, в Техносвят, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти и услуги, отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

Срокът за доставката до дома Ви е в рамките на 24 часа до 4 работни дни след поръчката с изключение на официалните празници. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш сътрудник. Цената за доставка е 10 лв. за цялата страна, независимо от вида на стоката и броя на продуктите в една поръчка. Изключение правят някой продукти, на които цената за доставка е по-ниска. Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите празно поле Забележки. В него може да упоменете удобния ден за доставка и при възможност от наша страна, ние ще се съобразим с него. Техносвят може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, електронна поща. Вслучай, че бъде отказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ на поръчката с или без допълнително уведомление.

Цената за доставка е посочена под самият артикул и се калкулира автоматично в поръчката.

Доставката се извършва
- до входната врата на жилищната сграда
- до входа на сградата, когато тя е в груб строеж
- до вратата на двора, при къщи с дворно място

Техносвят не носи отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от Техносвят обстоятелства. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя - клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка следва да бъде незабавно уведомен сътрудник от отдел On-line на тел 070011077.

При приемане на пратката от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване.

В случаите, когато от Техносвят са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Техносвят не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Техносвят се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно несъответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 14 дена от получаването и.

Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 ДНИ от получаване на стоките, в случай,че същите са с не нарушена цялост на опаковката и стоката е във вида, в който е получена с придружаващата я документация (фактура и гаранционна карта) и при условията по чл.55 от ЗЗП.

Попълнете и изпратете Стандартен формуляр за упражняване право на отказ които можете да изтеглите от тук.
Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП

За да удовлетворим Вашите изисквания за бързата доставка до Вашата врата на поръчаните уреди , ние работим с водещи куриерски фирми на българския пазар.

При положение на евентуални проблеми, нередности или възникнали спорове Клиента може да се обърне към Европеиската платформа за Онлайн решаване на спорове
BOSCH
   +35970011077 Информация
   +359897859490 Продажби
   Варна ул. Феликс Каниц 4