Техносвят лого
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Доставка и транспорт

Информация по доставки и транспорт на битова техника и електроуреди

!!! Забележка: Стоката се изпраща  след потвърждение от наш сътрудник по телефон или имейл! Ако нямаме наличен продукта, ще бъдете уведомени допълнително от нашите консултанти по имейла.

Ако продукта, който искате го имаме наличен, ние ще ви го доставим до 7 работни дни  /в зависимост от графика за посещения на населеното място от куриера/.

Цена за доставка на един продукт е  на стойност 30.00 лв в населено място с или в близост до офис на Еконт. При отдалечени от офис на Еконт населени места цената на транспорта може да претърпи корекция (договаря се предварително).

!!! Когато клиент е направил поръчка и тя е потвърдена и изпратена чрез куриерската фирма , клиентът има право да откаже получаването на продукта/те/ , но транспортните разходи в обратна посока са за сметка на клиента по стандартна тарифа на съответната куриерска фирма,в зависимост от теглото на уреда и населеното място.

!!! Важно! Разноските по връщане на стока са за сметка на купувача. 

Поръчаните продукти, ще бъдат доставени на посочения от Вас адрес /Уредите се доставят до пред вход!/, освен ако не са до поискване от офиса на куриера.

Доставката се приема от купувача, или от друго лице намиращо се на адреса, което e предварително записано още при поръчка и представено неговото име което  заплаща стоката. 

Преглед на стоката. Рекламации 
!!! Важно! При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката или възможни външни дефекти. 
При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за протокол за увредена пратка. 
Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.
Ако не направи това, вещта се смята за одобрена, като потребителят губи правото по - късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на закупени чрез онлайн магазина стоки се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговската им гаранция.
 
ARISTON
   ул. „Васил Друмев“ 42, 9002 Варна Център, Варна