Техносвят лого
0 Артикула [ 0,00 лв. ]

Доставка и транспорт

Информация по доставки и транспорт на битова техника и електроуреди

Поръчаните от Вас продукти ще бъдат пакетирани и изпратени максимално бързо. Ние използваме услугите на куриери за цялата страна.

УСЛОВИЯ И ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА
Цената на доставката зависи от тарифата на съответната куриерска служба, която ще предпочетете и от теглото на поръчаните стоки. Срокът за доставка е до 7 работни дни в зависимост от зоната на населеното място (в случай, че поръчаната стока е налична към момента на поръчката). Поръчките, направени през почивни и празнични дни се обработват в първия работен ден. Например: ако сте направили поръчка в събота – поръчката Ви ще започне да се обработва в понеделник.

УСЛОВИЯ ЗА ПРОМОЦИИ
Цените на промоциите са само за покупки на момента в брой или с превод по банка. В промоция не влизат вече капарирани стоки на редовна цена. Промо ваучери издадени от АСИ 23 ООД също не могат да се възползват от промоционални цени.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ
1. С наложен платеж - заявената стоката се предава на куриер веднага след установяване на връзка на наш оператор с клиента за уточнения относно потвърждение и адрес на доставката. При телефонния разговор ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки. Услугата се извършва от куриерска служба като сумата по заявените стоки се заплаща на куриера от съответната куриерска служба и се потвърждава с подписването на необходимият документ. Разходите по транспорта на стоките и стойността на наложения платеж са за сметка на Купувача.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
Потребителят има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. В този случай АСИ 23 ООД ще възстанови на потребителя заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.
Потребителят е длъжен да съхранява получените от Техносвят стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на търговеца и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на АСИ 23 ООД.

При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена или разкъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай, моля, незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера. Изготвя се протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и опаковката й. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите своите претенции пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.

ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТИТЕ
Всички продукти, предлагани от АСИ 23 ООД разполагат с гаранция съгласно действащото законодателство и търговската политика на производителя.
Всяка стока, на която е указан срок на гаранция се изпраща на клиента с гаранционна карта, издадена от Техносвят или оригинална гаранционна карта на производителя, в която са упоменати:
адрес и телефон на оторизираните сервизи
гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители
гаранционен срок на закупената стока

При повреда в рамките на гаранционния срок (за стоки с гаранционна карта на АСИ 23 ООД) стоката се изпраща (или занася) до офиса на Техносвят за сметка на клиента. След отстраняване на повредата - се връща на клиента за сметка на Техносвят. Връщането и изпращането е с куриерска фирма.

За всички останали продукти важат гаранционните условия на съответния производител или оторизирани сервизни центрове. В сервизните центрове важат единствено оригиналните гаранционни карти, с които е получена стоката. Освен гаранционната карта в много случаи се изисква валиден платежет документ, за да бъде уважена гаранцията. Клиентът е длъжен да пази всички документи и опаковки, съпътстващи стоката.
FRANKE
   +35970011077 Информация
   +359897859490 Продажби
   Варна ул. Феликс Каниц 4